Seminar Groningen Together

Vandaag vindt het Seminar “Groningen Together” plaats. Het aandeel internationale student groeit en de balans tussen Nederlandse en Internationale studenten verandert snel. Faculteit- en studieverenigingen spelen een vitale rol binnen dit proces. Tijdens deze dag zullen drie key note speakers achtergrondinformatie en relevante inzichten presenteren. Hierna zullen in drie workshops worden gegeven door het FVOG, Clio en Lugus.

Today the Seminar Groningen Together will take place. The number of internationals is growing rapidly and the balance between Dutch and International students is changing. Faculty and study associations play a vital role within this process. Three key note speakers will provide background information and relevant insights. In three workshops a few best practices will be discussed by the FVOG, Clio, and Lugus.

 

Posted in Homepage overzicht.