Besturendag / Board Day

Op donderdag 18 februari organiseert het FVOG de legendarische besturendag. Dit is een dag waarin besturen nieuwe vaardigheden kunnen leren en ontwikkelen. De dag zal beginnen om 11.30 op de faculteit van het University College (hoensdiepkade 23/24). Verder worden er drie workshops en een heerlijke lunch verzorgd. Om 17.00 zal de dag worden afgesloten met een borrel in De Kachel.

We hopen jullie allemaal te zien, dus meldt je snel aan door te mailen naar bestuur@fvog.nl.

Thursday the 18th of February, the FVOG organizes the legendary board day. This is a day were boards can develop and learn new skills. The day will start around 11.30 at the faculty of the University College (Hoensdiepkade 23/24). Further, three workshops and an amazing lunch will be provided. At 17.00 the day will be ended with drinks in De Kachel.

Hope to see you all there! Thus, quickly sign up by emailing to bestuur@fvog.nl.

Posted in Homepage overzicht.