Vacature secretaris geopend / Secretary position opened

Wij zijn op zoek naar een secretaris die samen met ons het jaar gaat afmaken! Wil je je inzetten voor de belangen van faculteits- en studievereniging in Groniningen en samen met ons een leuk jaar beleven? Solliciteer dan voor 29 maart 0.00 door een mail te sturen naar bestuur@fvog.nl, met als onderwerp ‘secretaris sollicitatie’. Ook als je meer informatie wilt omtrent de functie en wat een bestuursjaar bij FVOG precies verder inhoudt, kunnen we een interessegesprekje regelen.

Waarom bestuur doen bij FVOG?

– 10/15 uur per week

– toegevoegde waarde op je studentenervaring

– staat goed op je CV

We are looking for a secretary that will finish off the year with us! Do you want to step up for the interests of the faculty and study associations in Groningen and have a great year with us? Then apply for the 29th of March 0.00 by sending an email to bestuur@fvog.nl, subject ‘secretary application’. Also if you would like to know more about the function and what a board year at FVOG exactly means, we can arrange a conversation of interest.

Why doing a board year with FVOG?

– 10/15 hours a week

– added value to your student experience

– looks good on your CV

Posted in Geen categorie.