Besturenweekend 2.0

Na geinventariseerd te hebben of er animo was voor een tweede besturenweekend, bleek helaas dat er veel verdeeldheid was tussen de twee door ons aangegeven data. Jammer genoeg was er niet genoeg animo voor één van de twee voorstellen. Daarom hebben wij besloten om het besturenweekend 2.0 niet plaats te laten vinden, hoe spijtig wij dit ook vinden.

We hebben natuurlijk wel nagedacht over een goed alternatief. Dit zal bestaan uit een besturenactiviteit wat één middag en avond in beslag zal nemen. aangezien alle besturen in een drukke periode zitten hopen we dat er op deze manier meer bestuurders aanwezig kunnen zijn. Wanneer deze dag precies zal plaatsvinden en wat we zullen gaan doen houden jullie van ons te goed, maar jullie kunnen denken aan een middagactiviteit, een diner, een avondactiviteit en natuurlijk een gezellige borrel.

Meer informatie over de dag zelf volgt z.s.m.

Posted in Nieuws.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *